Και πάλι βασικός ο Κουλούρης

Φώτης Καρακούσης
Και πάλι βασικός ο Κουλούρης

bet365

Έχοντας πετύχει τα δύο γκολ στην Τρίπολη ο Ευθύμης Κουλούρης κέρδισε την θέση βασικού και στο ματς με την Ξάνθη. Επιστροφή στο κέντρο της άμυνας ο Κρέσπο.

Την 4η αγωνιστική και το ματς της Τρίπολης ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στο 2-1 επί του Αστέρα. Ο νεαρός επιθετικός με την εμφάνισή του αυτή κέρδισε και την θέση στην βασική ενδεκάδα στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει κατεβάσει την ομάδα του με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Λέοβατς αριστερά, τον Μάτος δεξιά και τους Τζαβέλλα, Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή Κάνιας και Τσίμιροτ είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μπίσεσβαρ λίγο πιο μπροστά, ενώ στην επίθεση ο Ροντρίγκες θα είναι αριστερά, ο Κάμπος δεξιά και ο Κουλούρης φουνταριστός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα