Στραματσόνι: «Οι διαιτητές παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Οι διαιτητές παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στη φάση του 43' και του ακυρωθέντος γκολ τονίζοντας ότι ακόμη κι οι διαιτητές παραδέχτηκαν ότι μάλλον κακώς δεν το άφησαν να μετρήσει.

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη φάση του 43' που ακυρώθηκε το γκολ του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι κι οι διαιτητές του παραδέχτηκαν ότι έκαναν μάλλον λάθος.

Πάντως, είπε ότι δεν θα κέρδιζε σίγουρα η ομάδα του αλλά αυτό το τέρμα θα άλλαζε την ροή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η φάση αυτή, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, θα μπορούσε να αλλάξει συνολικά τη ροή του παιχνιδιού. Ήμουνα σε θέση που είχα ξεκάθαρη εικόνα και φυσικά δεν υπάρχει οφσάιντ. Το είπα μετά το τέλος του αγώνα στους διαιτητές, και παραδέχθηκαν ότι ίσως έγινε λάθος. Δεν λέω ότι θα είχαμε κερδίσει αλλά θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός: «Σήμερα δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Η απώλεια των βαθμών θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια, το είπα και στους παίκτες μου μετά το παιχνίδι. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα με τις αλλαγές, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Για το αν ενδιαφέρεται για τον Ουάρντα: «Σήμερα ήρθαμε εδώ για να παίξουμε με τον Παναιτωλικό κι εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα