Τεσσάρα η Πάλας, σεφτέ οι Αγιοι! (vids)

Gazzetta team
Εντυπωσιακή η Πάλας, διέλυσε με 4-1 εντός έδρας τη Στόουκ και πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη. Πρώτη νίκη με Οστιν για τη Σαουθάμπτον.

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Κρίσταλ Πάλας, επικράτησε 4-1 της Γουέστ Μπρομ κρατώντας της στον πάτο της βαθμολογίας. Μόλις στο 9ο λεπτό η Πάλας άνοιξε το σκορ, με γκολ του Τόμκινς, ενώ δυο λεπτά αργότερα ένας άλλος αμυντικός, ο Νταν πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και προσπάθησαν με τους Μπεντέκε, Ζαχά να πετύχουν ακόμα ένα γκολ. Η Πάλας ήταν καλύτερη και στην επανάληψη, απείλησε για ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Γκίβεν νίκησε Ζαχά και Νταν. Ωστόσο, στο 72' ο ΜακΆρθουρ σφράγισε τη νίκη πετυχαίνοντας το 3-0. Δυο λεπτά αργότερα, ο εξαιρετικός Τάουνσεντ πέτυχε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η απογοητευτική Στόουκ ήταν να μειώσει με τον Αρναούτοβιτς.


Μήνυμα συμπαράστασης έστειλαν στον Παπέ Σουαρέ οι φίλοι της Κρίσταλ Πάλας, με πανό που ανάρτησαν. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, νοσηλεύεται μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη και η επιστροφή του στα γήπεδα θα αργήσει αρκετούς μήνες.

Επιτέλους νίκη

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η στροφή του πρωταθλήματος για να έρθει η πρώτη νίκη της Σαουθάμπτον. Δύσκολο τρίποντο για τους Αγιους που επικράτησαν 1-0 της Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί στο ματς, πίεσαν, αλλά Λονγκ και Ρέντμοντ δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Φαμπιάνσκι σε μεγάλες ευκαιρίες. Η κίνηση - ματ για την ομάδα του Πιέλ ήρθε στο 54' όταν στο ματς πέρασε ο Οστιν. Ο έμπειρος φορ έστειλε... μήνυμα με το δοκάρι και στο 64' διαμόρφωσε το 1-0. Η Σουόνσι προσπάθησε να απαντήσει, αλλά στο 86' ο Φόρστερ είχε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Σίγκουρντσον