Έβλεπε μπροστά ο Μελισσανίδης...

Έβλεπε μπροστά ο Μελισσανίδης...

Gazzetta team
Έβλεπε μπροστά ο Μελισσανίδης...

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τονίσει από τις συζητήσεις κι όλας πως ο Πατίτο θα κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παραμιλούν!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη ήταν ο Πατίτο που... μάγεψε στο ντεμπούτο του τον κόσμο της Ένωσης.

Αυτό ωστόσο, το είχε προβλέψει ότι θα συμβεί από πολύ νωρίς ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, είχε πει στο περιβάλλον του όταν είδε για πρώτη φορά τον Αργεντινό: «Με τον Πάτο θα παραμιλάτε. Είναι παικτάρα».

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ κατάφερε να κλείσει την συμφωνία στις 500.000 ευρώ αντί των 700 που ζητούσε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ενώ το αρχικό deal είχε μέσα και 20% ποσοστό πεταπώλησης στον ποδοσφαιριστή, όμως τελικά ο πατέρας του αντ' αυτού ζήτησε ένα μικρό ποσό και η ΑΕΚ βγήκε κερδισμένη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα