Πέλκας: Το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Πέλκας: Το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Πέλκας: Το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

bet365

Την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κόψει πρώτος το... νήμα της Σούπερ Λίγκας, εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας που ήταν ο καλεσμένος στην πρεμιέρας της εκπομπής «Τhe Day After» στο gazzetta tv!

Βρέθηκε στην... σέντρα της νέας εκπομπής του gazzetta tv (παραγωγή fatgames). Το... γλυκό δεξί πόδι του έκανε ποδαρικό όπως ανέφερε κι ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Νίκος Τζατζαράς. Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ της νέας εποχής, αλλά και στις ευκαιρίες που περιμένει ο ίδιος να πάρει από τον Βλάνταν Ίβιτς, μετά την περσινή γεμάτη χρονιά του, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια στον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ αρχικά αναφέρθηκε στην... χρυσή ευκαιρία που χάθηκε το καλοκαίρι για κάτι καλύτερο στο Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας «ήμασταν άτυχοι στα παιχνίδια με τον Άγιαξ», ενώ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όταν ρωτήθηκε αν άνοιξε η ψαλίδα μεγάλων-μικρών ή απλά οι ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωδιοργανώσεις είναι πιο έτοιμες, επισήμανε: «Είναι νωρίς ακόμη να λέμε για την δυναμικότητα των ομάδων, αν και όπως είδαμε και οι 4 διεκδικητές μπήκαμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Μεγάλα λόγια δεν χρειάζονται. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά. Ο δρόμος είναι μακρύς και έχουμε δουλειά μπροστά μας».

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει το πρωτάθλημα, ο Πέλκας τόνισε: «Φέτος θα δούμε ένα δυνατό πρωτάθλημα με 4 δυνατές ομάδες. Έτσι δείχνει τουλάχιστον. Όποιος έχει διάρκεια στο πρόσωπο που θα δείξει αυτός θα καταφέρει να κρατήσει την κούρσα. Αυτή θα είναι η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα».

Για την δίψα που έχει ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα ο μέσος του «Δικεφάλου» ανέφερε: «Το θέλουμε πάρα πολύ. Από το πρώτο ως το τελευταίο ματς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε ανώτεροι από τις άλλες ομάδες».

Για το γεγονός ότι έγιναν μεταγραφές παικτών στην θέση του: «Φέτος υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός κι αυτός είναι καλό για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Πέρσι είχα κάνει πολλά παιχνίδια κι αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Είμαι πιο δυνατός. Περιμένω να μου δοθούν ευκαιρίες και έχω δρόμο μπροστά μου για να βελτιωθώ κι άλλο. Αυτό είναι το σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Να βελτιώνεσαι. Φέτος ήρθαν καλοί παίκτες με εμπειρίες και φτιάξαμε ένα καλό σύνολο».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Είχε καιρό να συμβεί στον ΠΑΟΚ να τελειώνεις την χρονιά και να αρχίζεις την επόμενη με τον ίδιο. Δεν είναι καλό να αλλάζουν συνέχεια προπονητές. Αυτή την συνήθεια την έχουμε στην Ελλάδα. Πρέπει ένας προπονητής να μένει καιρό και να στηρίζει το πλάνο που έχει. Μόνο έτσι θα βγάλει αυτό που σκέφτεται. Αν τον διώχνουν σε 6-7 μήνες δεν προλαβαίνει να δείξει ότι θέλει».

Για το αν έκανε καλό ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε με καθυστέρηση: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι άλλων δουλειά ότι γίνεται έξω. Ελπίζω σε ένα πρωτάθλημα με υγεία κι ανταγωνισμό. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να το διεκδικήσουν κι άλλες ομάδες, όχι μόνο μία».

Στο φινάλε της παρουσίας του στην πρεμιέρα της εκπομπής «Τhe Day After» στο gazzetta tv, ο Δημήτρης Πέλκας κλήθηκε από τον Νίκο Τζαντζαρά σε... μονολεκτικές απαντήσεις κι αυτό έγινε ως εξής:

-Ιβάν Σαββίδης: «Ευεργέτης»

-Γιώργος Τζαβέλλας: «Ηγέτης»

-Ποιος παίκτης σου έρχεται στο μυαλό από τους νέους που ήρθαν στην ομάδα όταν ακούς την λέξη παικταράς: «Ο Μάτος»

-Κλάους Αθανασιάδης: «Προσωπικότητα».

-Ο καλύτερος προπονητής που συνεργάστηκες με εξαίρεση τον Ίβιτς: «Ο Τούντορ»

-Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ».

ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα