Ο πιτσιρικάς οπαδός που δάκρυσε στο γκολ του Τότι (vid)

Ο πιτσιρικάς οπαδός που δάκρυσε στο γκολ του Τότι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο πιτσιρικάς οπαδός που δάκρυσε στο γκολ του Τότι (vid)

bet365

Η ένταση από την τροπή που πήρε το ματς με τη Σαμπντόρια και το γεγονός πως ο Τότι έσωσε ξανά τη Ρόμα, έκανε έναν νεαρό οπαδό των «τζιαλορόσι» να δακρύσει.

Ο ηγέτης, η σημαία, ο κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής για όλους τους οπαδούς της Ρόμα, ο άνθρωπος – σύμβολο και Θεός τους, ο Φρανσέσκο Τότι, ήταν ξανά εκεί για να λυτρώσει τη μεγάλη του αγάπη.

Αυτή την ομάδα με την οποία έχει πλέον σκοράρει σε 23 διαδοχικές σεζόν στη Serie A και στα 39 του είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά.

Με την τρομερή ασίστ στον Τζέκο για το 2-2 στο 61ο λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Φραντσέσκο Τότι χάρισε στη Ρόμα τη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στη Σαμπντόρια, με έναν πιτσιρικά στην εξέδρα να δακρύζει από χαρά, βγάζοντας από μέσα του όλη την ένταση και την αγωνία για την έκβαση του παιχνιδιού...

«Ήταν ίσως η πρώτη φορά στην καριέρα μου που φοβήθηκα τόσο μην αστοχήσω, όμως δεν γινόταν να το χάσω μπροστά στον κόσμο... Μπροστά στους οπαδούς μας...» ήταν τα λόγια του σπουδαίου, Τότι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα