Καράνκα: «Ήξερε ο Ντίμι πως δεν θα είναι βασικός, αλλά ήθελε να μείνει»

Καράνκα: «Ήξερε ο Ντίμι πως δεν θα είναι βασικός, αλλά ήθελε να μείνει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καράνκα: «Ήξερε ο Ντίμι πως δεν θα είναι βασικός, αλλά ήθελε να μείνει»

bet365

Ο τεχνικός της Μίντλεσμπρο, Αϊτόρ Καράνκα διευκρίνισε πως είχε εξηγήσει στον Ντίμι Κωνσταντόπουλο, αλλά και στον Τομάς Μεχίας πως δεν θα βρίσκοντας στις βασικές επιλογές του, αλλά εκείνοι αποφάσισαν να μείνουν.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις σχεδόν ισάξιους γκολκίπερ διαθέτει η Μίντλεσμπρο. Ο βασικός πέρυσι Ντίμι Κωνσταντόπουλος, έχασε την θέση του από τους νεοφερμένους Βίκτορ Βαλντές και Μπράντ Γκούζαν με τον Έλληνα πορτιέρο να θεωρείται πλέον τρίτη κατά σειρά λύση και τον Μεχίας να λογίζεται ως τέταρτος τερματοφύλακας.

Ο Αϊτόρ Καράνκα τόνισε πως τόσο ο Κωνσταντόπουλος, όσο και ο Μεχίας είχαν ενημερωθεί για τις προθέσεις του, αλλά προτίμησαν να μείνουν στην «Μπόρο».

«Τους είπα πως χρειάζομαι τρεις τερματοφύλακες, αλλά ήθελαν να μείνουν εδώ. Έχουν συμβόλαια, έτσι δεν μπορούσα να κάνω κάτι.

Τώρα θα πρέπει να μου δείξουν πως είναι οι καλύτεροι για να παίξουν. Δεν έχω πρόβλημα. Θα προτιμούσα να έχω τρεις τερματοφύλακες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να μείνεις σε μια ομάδα ως τέταρτος γκολκίπερ, αλλά αυτή είναι η απόφαση τους», ανέφερε αρχικά ο Καράνκα προσθέτοντας:

«Υπάρχουν παίκτες εδώ που δεν γίνεται να χτυπήσουν την πόρτα μου και να ρωτήσουν γιατί δεν αγωνίζονται επειδή γνώριζαν τις σκέψεις πολύ πριν η μεταγραφική περίοδο ολοκληρωθεί.

Ως ποδοσφαιριστής μπορώ να τους καταλάβω, αλλά ως προπονητής έχω τις δικές μου απόψεις. Είναι καλό γιατί έχουμε εναλλακτικές λύσεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα