Αισιοδοξούν στον Άρη για Τζιμπούρ

Gazzetta team
Στον Άρη θέλουν να κάνουν το «μπαμ» με τον Ραφίκ Τζιμπούρ και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, αν και χρειάζεται οικονομική υπέρβαση από τους «κιτρινόμαυρους» για να τον αποκτήσουν.

Την υπογραφή του Ραφίκ Τζιμπούρ περιμένουν στον Άρη ώστε να προσθέσουν στο ρόστερ τους την αιχμή του δόρατός της 11άδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατούν ακόμη και τώρα μικρό καλάθι, καθώς γνωρίζουν ότι τέτοιου είδους κινήσεις, μπορούν να χαλάσουν μέχρι και τη στιγμή της υπογραφής. Για να τον πείσουν να ντυθεί με τα χρώματα της ομάδας, δεν αποκλείεται οι απολαβές του να φτάνουν και τις 500.000 τον χρόνο μαζί με το μπόνους ανόδου.

«Αν δεν δούμε την υπογραφή, δεν λέμε ακόμη τίποτα», λένε χαρακτηριστικά κάποιοι άνθρωποι από την ομάδα, τη στιγμή που ο παίκτης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη απόψε (8/9) το βράδυ.

Πάντως, από τον Άρη επιχείρησαν να αποκτήσουν τον Φερνάντο Καβενάγκι, αλλά το θέμα κόλλησε στο οικονομικό. Παράλληλα, όμως κοιτούσαν και άλλες περιπτώσεις όπως αυτή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.

Φυσικά, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρόκειται για υπέρβαση από ον Καρυπίδη, που ήδη έχει προσφέρει στον Αναστόπουλο λύσεις επιπέδου Α' εθνικής, όπως είναι οι Διούδης, Ανάκογλου, Μπαρκάν, Ιλιτς, Μπούρμπος και Μιλούνοβιτς, ενώ στα κιτρινόμαυρα ντύθηκε ξανά ο Νέτο.

Από εκεί και πέρα, το ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί και με τη μεταγραφή ενός κεντρικού αμυντικού.