«Χάσμα» ανάμεσα σε Άρη και Καβενάγκι

«Χάσμα» ανάμεσα σε Άρη και Καβενάγκι

Τεράστια υπέρβαση καλείται να κάνει ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, για μπορέσει να προσεγγίσει τις απαιτήσεις του Καβενάγκι. 

«Χάσμα» ανάμεσα σε Άρη και Καβενάγκι

Ο Άρης το... ψάχνει για το «μπαμ» με τον Καβενάγκι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση, ενώ μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο η ομάδα από την Θεσσαλονίκη να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη. 

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δέχεται, μεν, να ρίξει κατά πολύ το συμβόλαιό του σε σχέση με ότι έπαιρνε στην Κύπρο, αλλά βάζει ένα... όριο. 

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Οι προθέσεις αλλά και οι δυνατότητες των «κιτρίνων» από την άλλη, είναι πολύ πιο χαμηλά, οπότε για να υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει και οι δύο πλευρές να κάνουν μεγάλες υποχωρήσεις, με τον Άρη, ειδικά, να καλείται να κάνει πολύ μεγάλη υπέρβαση για να κλείσει τον παίκτη. 

Άλλωστε, μπορεί ο καιρός να έχει περάσει και να πιέζεται ο Αργεντινός, όμως έχει ως «όπλο» του την πολύ καλή σεζόν που έκανε πέρσι την Κύπρο (19 γκολ σε 18 συμμετοχές) και έτσι, προσπαθεί να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο, αναλογικά και με τα υπάρχοντα δεδομένα. 

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν στον Άρη και δεν αποκλείεται να «σκάσει» άλλο όνομα, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι δεν πρόκειται για παίκτη που έχει ήδη απασχολήσει. 

Best of internet