Επίδειξη δύναμης με τεσσάρα ο Πλατανιάς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Επίδειξη δύναμης με τεσσάρα ο Πλατανιάς (vids)

bet365

Με σκορ 4-2 νίκησε ο Πλατανιάς τον Εργοτέλη σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδό του. Τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για τους Χανιώτες.
Ο Παράσχος δοκίμασε το σχήμα που ετοιμάζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κάτω από τα δοκάρια ο Σωτηρίου, κεντρικό δίδυμο στην άμυνα οι Μπανανά και Καρυπίδης, δεξιός μπακ ο Αποστολόπουλος και αριστερό ο Βάντερσον. Στον άξονα, ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Γκνιάτιτς και Στανισάβλιεβιτς, δεξιά ήταν ο Τσουράκης, αριστερά ο Μανούσος και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης. Επιτελικός ο Μενδρινός.
Το 1-0 έκανε ο Γιακουμάκης με πλασέ (στο 45' μετά από φάουλ Τσουράκη και γύρισμα Γκνιάτιτς) ενώ ο Μανούσος πήρε την... σκυτάλη στο σκοράρισμα στο β' μέρος για το 2-0.
Στο 51' από ωραία συνεργασία Μενδρινού - Αποστολόπουλου, ο τελευταίος πραγματοποίησε σέντρα σουτ, ο Στεφανάκος απέκρουσε την μπάλα αλλά στην επαναφορά ο Μανούσος σημείωσε το 2-0. Το 3-0 ήρθε αμέσως μετά στο 55’ από σέντρα του Μανούσου για τον Αποστολόπουλο ο οποίος σκόραρε με ένα εντυπωσιακό, διαγώνιο σουτ. Το 4-0 για τον Πλατανιά ηρθε στο 86', με τον Τσουράκη να γυρίζει για τον Παπανικολάου που σκόραρε με κοντινή προβολή.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ του Εργοτέλη, που ήταν με σουτ, το 4-1 από τον Μανουσάκη στο 87’ και το 4-2 από τον Καϊμακαμούδη στο 90’.
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46' Κοκκαλάς), Βάντερσον, Καρυπίδης (66' Κάργας), Μπανανά (66' Πριντέτα), Στανισάβλιεβιτς (66' Μουνάφο), Γκνιάτιτς (66' Ντεβέσα), Μενδρινός (66' Ντίνας), Αποστολόπουλος (66' Σκουλουδάκης), Μανούσος (66' Παπανικολάου), Τσουράκης (66' Ηλιάδης), Γιακουμάκης (66' Ντιλαβέρ).
Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος (74' Βασιλειάδης), Καρράς, Τσουμάγκας (89' Πολυχρονάκης), Τζανής (48' Κολόκας), Δημήτρης (89' Σηφάκης), Ρουσάκης, Μισέλ (62' Βογιατζής), Καλέ, Λεάλ (78' Λυδάκης), Κοιλιάρας (62' Πόι), Κατσικοκέρης (66' Καϊμακαμούδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα