Βαρέθηκαν και απέρριψαν τον Φαν Χάαλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Καθοδική πορεία δείχνει να παίρνει πλέον η καριέρα του Λουίς Φαν Χάαλ μετά το πέρασμά του από τη Μαν. Γιουνάιτεντ, αφού δείχνει άδειος από ιδέες και προκαλεί... βαρεμάρα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, ο Ολλανδός πρώην προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βίλμοτς στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Βελγίου.

Ήταν ανάμεσα σε αυτούς με τους οποίους η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας επικοινώνησε και πραγματοποίησε ραντεβού, έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Προπονητές όπως οι Ραλφ Ράγκνικ, Ρούντι Γκαρσία και Τσέζαρε Πραντέλι πέρασαν επίσης από συνέντευξη για τη θέση, όμως, αυτή του Λουίς Φαν Χάαλ ήταν... εξαντλητική.

Όχι για τη διάρκεια ή την κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, αλλά για το πόσο βαρετός κρίθηκε ο 65χρονος τεχνικός από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας του Βελγίου!

Μάλλον δεν είχαν άδικο τελικά οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που... πονούσαν τα μάτια τους με αυτό που έβλεπαν κάθε φορά στο γήπεδο από την ομάδα τους επί ηγεσίας του Ολλανδού.