Επιχείρηση... γέλιο στην εθνική Αγγλίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να χαλαρώσει το κλίμα στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και να δείξει στους διεθνείς ότι θα πρέπει να το διασκεδάζουν, βρήκε ο Σαμ Άλαρνταϊς, με τη βοήθεια... κωμικών ηθοποιών!

Ο «Big Sam» έχει ήδη προγραμματίσει αρκετά ψυχαγωγικά events στο «St. George's Park» για τις περιόδους όπου θα συγκεντρώνονται εκεί οι ποδοσφαιριστές που θα καλούνται κάθε φορά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Η ιδέα του νέου ομοσπονδιακού κόουτς, ήταν να καλέσει τους δημοφιλείς κωμικούς, Πάντι ΜακΓκίνες και Μπράντλεϊ Γουόλς, προκειμένου να διεξάγονται διασκεδαστικές βραδιές στις εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας, αρχής γενομένης από αυτές τις μέρες, ενόψει των αγώνων με τις Σλοβακία (4/9) και Μάλτα (8/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο Άλαρνταϊς έχει καταλάβει ότι έπειτα απ' όσα έχουν συμβεί με την εθνική ομάδα της Αγγλίας και τις συνεχείς αποτυχίες στις μεγάλες διοργανώσεις, η ατμόσφαιρα είναι περίεργη και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν περισσότερο πιεσμένοι κάθε φορά που λαμβάνουν κλήση, παρά το θεωρούν ευχαρίστηση να φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.