«Επίσημη η... μεταγραφή – σοκ του Λέσκοτ»

«Επίσημη η... μεταγραφή – σοκ του Λέσκοτ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Επίσημη η... μεταγραφή – σοκ του Λέσκοτ»

bet365

Οι Άγγλοι συνεχίζουν να θεωρούν απορίας άξια την απόφαση του Τζόλεον Λέσκοτ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Για μεταγραφή – σοκ και... όχι με την καλή έννοια, κάνει λόγο η «Daily Mirror».

Ο Άγγλος στόπερ, έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα, λύνοντας τη συνεργασία του με τους «χωριάτες» έπειτα και από την επιλογή του Ρομπέρτο Ντι Ματέο να μην τον υπολογίζει και να πιστεύει πως δεν τον έχει ανάγκη στη φετινή προσπάθεια για επαναφορά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πέρα από την Πεσκάρα, η οποία προσπάθησε την τελευταία στιγμή να μπει εμπόδιο στην επιχείρηση της ΑΕΚ για τον παίκτη, η «Daily Mirror» τονίζει ότι ο Λέσκοτ είχε ευκαιρία να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Τσάμπιονσιπ, ωστόσο, αντ' αυτού, επέλεξε την Ελλάδα.

«Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή – σοκ στην ΑΕΚ παρά το γεγονός πως είχε και άλλες ευκαιρίες στην Ιταλία και την Τσάμπιονσιπ» αναφέρει το βρετανικό Μέσο, δημοσιεύοντας και την ανάρτηση της ΑΕΚ από το facebook, όπου και ανακοινώθηκε ο Λέσκοτ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα