Ενημερότητες και μεταγραφές για Ηρακλή

Ενημερότητες και μεταγραφές για Ηρακλή

Νίκος Τσιώκος
Ενημερότητες και μεταγραφές για Ηρακλή

bet365

Ο Ηρακλής πήρε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές και να εκδώσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Μπορεί να συμφώνησε με παίκτες, να τους ανακοίνωσε και αυτοί να ξεκίνησαν προπονήσεις, όμως μέχρι τώρα ο Ηρακλής δεν είχε ολοκληρώσει τυπικά τις μεταγραφές του. Αυτό διότι δεν είχε εξασφαλίσει τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, εμπόδιο που ξεπεράστηκε την Παρασκευή (26/8).

Έτσι, ο «Γηραιός» έχει τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση των μεταγραφών, καθώς και να εκδώσει τα δελτία όσων ποδοσφαιριστών έχουν αποκτηθεί μέχρι σήμερα. Επίσης, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα