Φεύγει ο Νάνο!

Φεύγει ο Νάνο!

Νίκος Αθανασίου
Φεύγει ο Νάνο!

bet365

Ο Ισπανός μπακ «κόπηκε» τελευταία στιγμή από την αποστολή για την Κοπεγχάγη και μετράει ώρες στον Παναθηναϊκό, καθώς ήρθε πρόταση και αναμένεται να αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και... φωτιά. Το βράδυ της Τρίτης ο Νάνο «κόπηκε» από την αποστολή για την Δανία και την θέση του πήρε ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο Ισπανός μπακ που από πέρυσι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι είναι στην πόρτα της εξόδου, καθώς έφερε πρόταση για την παραχώρησή του!

Μία πρόταση την οποία έχει αποδεχθεί το «τριφύλλι» και μένουν λεπτομέρειες, ώστε ο έμπειρος αμυντικός να συμφωνήσει με την νέα του ομάδα και να αποχωρήσει από τους «πράσινους» που δεν θα κινηθούν για αντικαταστάτη του.

Αυτό συμβαίνει καθώς ο Στραματσόνι υπολογίζει στον Διαμαντή Χουχούμη για μπακ απ ενώ σε αυτή την θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Μουμπάρακ Γουακάσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα