Από τον Παναθηναϊκό... πίσω στην Εθνική ο Χουλτ!

Από τον Παναθηναϊκό... πίσω στην Εθνική ο Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Από τον Παναθηναϊκό... πίσω στην Εθνική ο Χουλτ!

bet365

Μέσα από τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό ο Νίκλας Χουλτ κλήθηκε ξανά στην Εθνική Σουηδίας, όπως φυσικά και ο Μάρκους Μπεργκ!

Νέα εποχή στην Εθνική Σουηδίας, με τον Γιάνε Άντερσον να είναι ο νέος ομοσπονδιακός που θα πρέπει να χτίσει ένα σύνολο χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς! Ο Ο Άντερσον ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία, όπου αντίπαλος των Σκανδιναβών θα είναι η Ολλανδία.

Στην αποστολή θα βρίσκεται εκτός από τον «σίγουρο» Μάρκους Μπεργκ και ο έτερος Σουηδός του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ! Ο αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» μέσα από τις εμφανίσεις του στα προκριματικά του Europa League έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Φυσικά ήταν πανευτυχής για αυτή την εξέλιξη και δεν το έκρυψε από τους συμπαίκτες του, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την υλοποίηση ενός στόχου, για τον οποίο είχε μιλήσει στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα