Τα δεδομένα για ΕΠΟ και... Grexit

Δημήτρης Τομαράς
Πρόθεση προσφυγής στον Άρειο Πάγο υπάρχει από Γκιρτζίκη και από όλους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Οι εκλογές της UEFA, ο νέος κίνδυνος για Grexit και η τοποθέτηση Κουτσοκούμνη.

Αυτήν την στιγμή από αρκετές πλευρές φαίνεται μία... σιγουριά για ανατροπή της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΠΟ. Από μεριάς της ελληνικής Ομοσπονδίας δεν προκύπτει τίποτε τέτοιο παρά μόνο η πρόθεση των όσων εμπλέκονται με την υπόθεση της Κάρτας Υγείας να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο.

Κατά τα... λοιπά Κοντονής και ΕΠΟ τραβάνε το... σχοινί; Θα σπάσει άραγε; Το δεδομένο είναι πως στις 29 Αυγούστου υπάρχει νέος κίνδυνος Grexit για τους λόγους που έχουμε ήδη καταγράψει.

Και σήμερα ο Κώστας Κουτσοκούμνης μέσω Facebook χτύπησε καινούριο... καμπανάκι: «Πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να επικρατήσει συναίνεση». Υπάρχει ωστόσο και μία άλλη παράμετρος. Εφόσον η παρούσα διοίκηση αντικατασταθεί με την οποιαδήποτε διοικούσα επιτροπή δεν θα μπορεί να ψηφίσει στις 12 - 14 Σεπτεμβρίου στις εκλογές για τον καινούριο πρόεδρο της UEFA, που ως γνωστόν γίνονται στην Αθήνα. Εφόσον μπει μία διοικούσα επιτροπή μετά από ενέργειες Κοντονή η UEFA δεν πρόκειται να την αναγνωρίσει για να της δώσει δικαίωμα ψήφου. Μόνο διοικήσεις που βγαίνουν μέσα από εκλογές αναγνωρίζονται.