Μετά απορούμε γιατί έφυγαν και γιατί δεν έρχονται…

Μετά απορούμε γιατί έφυγαν και γιατί δεν έρχονται…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μαίνεται ο πόλεμος Κοντονή-ΕΠΟ κι ο Υπουργός ξεκαθαρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο ότι δεν θα επιτρέψει να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Κι από κοντά ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ βγάζουν ανακοινώσεις με τον ίδιο, κοινό, παρονομαστή.

Ο τελικός του Κυπέλλου, για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, έγινε κεκλεισμένων των θυρών το Μάϊο, ένα μήνα μετά την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του κι ενώ το πρωτάθλημα είχε τελειώσει στις 17 Απριλίου.

Ο δεύτερος ημιτελικός Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ δεν έγινε ποτέ γιατί δεν κατέβηκε ο ΠΑΟΚ! Και οι ημιτελικοί ΑΕΚ-Ατρόμητου έγιναν χωρίς κόσμο.

Ο πρώτος ημιτελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού διακόπηκε στο 85’, γιατί έκαναν ντου οι ΠΑΟΚτζήδες στον αγωνιστικό χώρο κι αφού πρώτα είχε πέσει σέκος ο Μάρκο Σίλβα από αντικείμενο στην πλάτη.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν έγινε ποτέ, γιατί έφευγαν φωτοβολίδες-ρουκέτες προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μετά το αμέσως προηγούμενο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, όπου είχαν εισβάλλει πριν το παιχνίδι στο τερέν οι Παναθηναϊκοί, είχε διακοπεί το πρωτάθλημα από τον Κοντονή και με απόφασή του είχε ξαναρχίσει με όλα τα ματς κεκλεισμένων των θυρών επί δύο αγωνιστικές.

Και το ντέρμπι Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακού είχε επίσης διακοπεί από ντου των ΑΕΚτζήδων στα τελευταία λεπτά.

Όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο!!! Διάστημα στο οποίο δύο φορές η ΦΙΦΑ είχε αποφασίσει να αποβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Κάτι το οποίο θα γίνει και πάλι, σύντομα, για τρίτη φορά!!!

Και μετά απορούμε γιατί έφυγαν ο Ρομπέρτο, ο Μαζουάκου κι ο Μάρκο Σίλβα και γιατί θα φύγουν κι άλλοι ακόμη, απ΄ όλες τις ομάδες, όσοι μπορούν να φέρουν προτάσεις…Όπως έφεραν ο Μακ κι ο Καρέλης...

Και μετά απορούμε γιατί πλέον έρχονται στην Ελλάδα μόνο παίκτες και προπονητές που δεν έχουν από αλλού προτάσεις.

Η, μήπως δεν το έχουμε καταλάβει ότι, κατά βάση, μόνο τέτοιοι έρχονται; Κι ότι μένουν μόνο όποιοι δεν μπορούν να φέρουν καλές προσφορές;

Αν θέλετε, ρίξτε μία ματιά να θυμηθείτε τι είχα γράψει, στις 24 Ιουλίου, για το τι θα έρχονταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ: http://www.gazzetta.gr/football/article/957454/oi-mahes-sti-ligka-kai-genika-sto-elliniko-podosfairo.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.