Συσπείρωση και με πράξεις

Συσπείρωση και με πράξεις

Δημήτρης Τομαράς
Συσπείρωση και με πράξεις

bet365

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται ξανά το ενδεχόμενο να γίνει μία συνάντηση της διοίκησης με τους κατόχους των διαρκείας αλλά και τον κόσμο γενικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Στο παρελθόν και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και μέλη της διοίκησης έχουν κάνει συναντήσεις με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και κατόχους εισιτηρίων VIP.

Και φυσικά υπάρχει πάντα η επικοινωνία και οι επαφές με τους οργανωμένους. Οι σκέψεις λοιπόν για νέες συζητήσεις από κοντά με κατόχους των διαρκείας υπάρχουν ξανά. Προκειμένου να συσπειρωθεί και άλλο ο κόσμος και με πράξεις αλλά και να συζητηθούν όλα τα θέματα που τον... καίνει γύρω από τον σύλλογο. Τέτοιες κινήσεις άλλωστε πάντα βοηθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα