Μάζεψε τα πράγματά του ο Ανδρεόπουλος

Μάζεψε τα πράγματά του ο Ανδρεόπουλος

Νίκος Μαρούδας
Μάζεψε τα πράγματά του ο Ανδρεόπουλος

bet365

Στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή για τελευταία φορά βρέθηκε την Τρίτη ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ώστε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να μαζέψει τα πράγματά του.

Καμία ανατροπή στην υπόθεση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου, που αποκάλυψε το gazzetta.gr το Σάββατο, με τον ποδοσφαιριστή την Τρίτη να μαζεύει τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν από την Θεσσαλονίκη, πως υπάρχει ανατροπή της υπόθεσης, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον ποδοσφαιριστή την Τετάρτη να λύνει και το συμβόλαιό του.

Σε συνάντηση που είχε με τον προπονητή του «Γηραιού», αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας, συμφωνήθηκε να λυθεί το συμβόλαιό του και δεν μπήκε κανένα εμπόδιο στον νεαρό άσο. Έτσι, την Τρίτη χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και από την Τετάρτη θα αναζητήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα