Κολλάει του Ολιβέρα, στη Βέροια και ο Σισοκό

Κολλάει του Ολιβέρα, στη Βέροια και ο Σισοκό

Νίκος Τσιώκος
Κολλάει του Ολιβέρα, στη Βέροια και ο Σισοκό

bet365

Κολλάει η μεταγραφή του Πάμπλο Ολιβέρα στη Βέροια, ενώ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας βρίσκεται και ο Σισοκό. Περιμένουν και τον Βίτι.

Ο Πάμπλο Ολιβέρα βρίσκεται από χθες στη Βέροια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη «βασίλισσα του Βορρά». Ωστόσο, αυτή για την ώρα κολλάει, καθώς η πλευρά του παίκτη φέρεται να θέλει να αλλάξει την αρχική συμφωνία. Έτσι, προς το παρόν δεν έχουμε... deal μεταξύ των δύο πλευρών και μέχρι το βράδυ της Κυριακής (7/8) θα κριθεί αν θα αποτελέσει ή όχι την επόμενη μεταγραφή του συλλόγου της Ημαθίας.

Από εκεί και πέρα, στη Βέροια βρίσκεται και ο Μαχαμαντού Σισοκό. Ο Γάλλος στόπερ με καταγωγή από το Μάλι δεν είναι άγνωστος στον κόσμο των Ημαθιωτών, καθώς αγωνίστηκε εκεί και τη σεζόν 2013-2014, όταν αποκτήθηκε από την Ουντινέζε με τη μορφή δανεισμού, και μέχρι τη Δευτέρα (8/8) θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πλέον, είναι ελεύθερος, αφού έπαιξε σε Ρουμανία και Τουρκία. Τέλος, σε ό,τι αφορά την άφιξη του Πάμπλο Βίτι, αυτή αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (8/8), με τη Βέροια να τα έχει βρει σε όλα με τον Αργεντινό επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα