Το προφίλ της Μπρόντμπι(vids)

Το προφίλ της Μπρόντμπι(vids)

Νίκος Αθανασίου
Το προφίλ της Μπρόντμπι(vids)

bet365

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League!

Αντιμέτωπος με μία από τις πιο σημαντικές ομάδες του δανέζικου ποδοσφαίρου, την Μπρόντμπι, θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός στον δρόμο για τους ομίλους του Europa League! Ο σύλλογος από το Μπροντβίστερ ιδρύθηκε το 1964, έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους και κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Φέτος μετά από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Έτος ίδρυσης: 1964

Τίτλοι: Πρωταθλήματα 10, Κύπελλα 6, Σούπερ 4

Γήπεδο: Brondby Stadium(29.000)

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Οι Σκανδιναβοί έχουν ξεκινήσει από τα... χαμηλά της διοργάνωσης και τον πρώτο προκριματικό γύρο. Ας δούμε πως έφτασαν μέχρι εδώ:

1ος προκριματικός: Βαλούρ-Μπρόντμπι 1-4, Μπρόντμπι-Βαλούρ 6-0

2ος προκριματικός: Χιμπέρνιαν Μπρόντμπι 0-1, Μπρόντμπι-Χιμπέρνιαν 0-1(5-3 στα πέναλτι)

3ος προκριματικός: Χέρτα-Μπρόντμπι 1-0, Μπρόντμπι-Χέρτα 3-1

Πέρυσι, αποκλείστηκε με 5-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά το κλαμπ άλλαξε προπονητή, έκανε καλές μεταγραφές και έχει αλλάξει το αγωνιστικό της στάτους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς πρόκρισης κόντρα στην Χέρτα υπήρχε διακοπή στο ματς λόγω φωτοβολίδας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς η ΟΥΕΦΑ είναι εξόχως αυστηρή σε ανάλογα ζητήματα!

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Τίμου Πούκι. Ο Φινλανδός επιθετικός είναι ο σταρ και το... κανόνι της ομάδας από την Δανία. Ο διεθνής άσος πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Χέρτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία πολύ σπουδαία πρόκριση. Ο 26χρονος Πούκι έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Σεβίλη, Σάλκε, Σέλτικ και αποτελεί τον νούμερο ένα κίνδυνο για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μπρόντμπι με... γερμανική σφραγίδα, καθώς ο 49χρονος Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ είναι ο άνθρωπος που κάθεται στον πάγκο της αντιπάλου των «πρασίνων». Κατά το παρελθόν έχει δουλέψει στην Λειψία, στην Στουτγκάρδη και από φέτος βρίσκεται στην Δανία, έχοντας ξεκινήσει εξαιρετικά στο Europa League με τρεις προκρίσεις!

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Πορτιέρο: Ρόνοου(24, Δανός), Τόπελ(34, Δανός), Άνκερ(18, Δανός)

Αμυντικοί: Ζούλεσκαρντ(27, Δανός), Ρέκερ(26, Γερμανός), Άλμπρετσεν(36, Δανός), Χέρμανσον(21, Ισλανδός), Χολστ(21, Δανός), Λάρσον(26, Δανός), Ντα Σίλβα(21, Δανός), Κρόνε(21, Δανός)

Μέσοι: Κάλενμπεργκ(33, Δανός), Όστιν(31, Τζαμαϊκανός), Μουκτάρ(21, Γερμανός), Κόρλου(18, Δανός), Πίρι(21, Νοτιοαφρικανός), Νόργκαρντ(22, Δανός), Χουλσάγκερ(21, Δανός), Γιάκομπσεν(23, Δανός)

Επιθετικοί: Πούκι(26, Φινλανδός), Ουρένια(26, Κοσταρικανός), Βίλτσεκ(28, Πολωνός), Στάκλερ(19, Δανός), Νίλσον(19, Σουηδός)

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ρόνοου- Άλμπρετσεν, Ρέκερ, Λάρσον, Κρόνερ- Νόρκγαρντ Χουλσάγκερ, Μουκτάρ, Πίρι-Πούκι, Βίλτσεκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα