Γκάλο: «Κάποια στιγμή θα μπει στα δίχτυα»

Γκάλο: «Κάποια στιγμή θα μπει στα δίχτυα»

Γκάλο: «Κάποια στιγμή θα μπει στα δίχτυα»

bet365

Ο Ροντρίγκο Γκάλο τόνισε ότι έλειψε το γκολ από την ΑΕΚ και πως κάποια στιγμή θα μπει η μπάλα στα δίχτυα για να πάρει αποτελέσματα η Ένωση.

Στο ότι έλειψε το γκολ από την ΑΕΚ στάθηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο 29χρονος δεξιός μπακ τόνισε ότι κάποια στιγμή θα μπει η μπάλα στα δίχτυα για να πάρει αποτελέσματα η Ένωση.

«Αυτό που μας έλειψε ήταν το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Μπαρμπόσα, που δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αν είχαμε σκοράρει εκεί, μετά είχαμε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο για να το γυρίσουμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η άμυνα της Σεντ Ετιέν στάθηκε καλά, δεν άφησε να περάσει οποιαδήποτε επιθετική προσπάθεια και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όσο για τη συνέχεια, ανέφερε: «Ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν και συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή η μπάλα θα μπαίνει στα δίχτυα και θα παίρνουμε και αποτελέσματα. Αν και πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα