Επιστρέφει ο ΠΑΣ, αλλαγή στην ώρα με Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει ο ΠΑΣ, αλλαγή στην ώρα με Κέρκυρα

bet365

Τον δρόμο της επιστροφής από την Ολλανδία έχει πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα, τη στιγμή που άλλαξε η ώρα του φιλικού με την Κέρκυρα.

Μετά την ήττα με 1-0 από την Άλκμααρ, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον δρόμο της επιστροφής από την Ολλανδία έχοντας στο μυαλό του τη ρεβάνς, καθώς το σκορ είναι... εύθραυστο. Έτσι, από το Σάββατο (30/7) θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης (4/8) με μία προπόνηση στις 18:30 το απόγευμα.

Τέλος, για την Κυριακή (31/7) υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα, η ώρα της σέντρας του οποίου άλλαξε και μεταφέρθηκε μισή ώρα πίσω (18:00 αντί για 18:30), όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, που όρισε γενική είσοδο στα 5 ευρώ για τους φιλάθλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα