«Πιστέψτε το, παλέψτε το, μπορείτε»!

«Πιστέψτε το, παλέψτε το, μπορείτε»!

Γιώργος Τσακίρης
«Πιστέψτε το, παλέψτε το, μπορείτε»!

bet365

Διεξάγεται τούτη την ώρα η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στην Αθήνα (και τα Σπάτα) πριν το ταξίδι για την Γαλλία, προηγήθηκε ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος...

Ολοκληρώθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός (από τον πατέρα Νικόλαο της Μητρόπολης Σπατών) πριν από κάθε έναρξη σεζόν στα Σπάτα για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ παρουσία όπως και τις προηγούμενες χρονιές του Δημήτρη Μελισσανίδη φυσικά, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδα στην Αθήνα και πριν το ταξίδι για την Γαλλία...

Εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη εκεί βρισκόταν και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης καθώς φυσκά και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λάκης Νικολάου και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης.

«Γνωρίζετε όλοι οτι οι στόχοι μας ειναι υψηλοί και καλείστε να προσπαθήσετε για να τους υλοποιήσετε. Χρειάζεται δουλειά και συνεχής προσπάθεια. Μιλήστε και παλι με τη δουλειά σας. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε ο,τι χρειαστείτε και πιστεύουμε και στην ομάδα και στον καθένα απο εσάς ξεχωριστά. Να έχετε μια καλή και επιτυχημένη σεζόν για να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό σας ξεκίνημα την Πεμπτη. Πιστέψτε το, παλέψτε και μπορείτε να τα καταφέρετε και να επιστρέψετε με ενα καλό αποτέλεσμα για να προκριθούμε στην έδρα μας. Καλή επιτυχία σας εύχομαι», ήταν μερικά από τα λόγια του Μελισσανίδη προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Υπενθυμίζουμε πως η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 10:30 με πτήση τσάρτερ για το Σεντ Ετιέν με σκοπό βέβαια την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της Γ΄ προκριματικής φάσης του Europa League. Νωρίτερα για τις 09:20 έχει προγραμματιστεί το ραντεβού των Κιτρινόμαυρων στο Holiday Inn Attica.

Το πρόγραμμα έπειτα έχει ως εξής: η συνέντευξη Τύπου της Σεντ Ετιέν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη στις 18:15 (ώρα Ελλάδας), ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της γαλλικής ομάδας στο γήπεδό της φυσικά, το «Geoffroy-Guichard».

Έπειτα στις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας) η ομάδα της ΑΕΚ θα προπονηθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Geoffroy-Guichard» και μισή ώρα νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους Ελληνες και Γάλλους δημοσιογράφους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα