«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Καβασίμα»

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Καβασίμα»

Gazzetta team
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Καβασίμα»

bet365

Οι Ολλανδοί μπλέκουν στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Ναϊμέγκεν τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον προς τον Έιτζι Καβασίμα.

Το όνομα του 33χρονου Καβασίμα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Νταντί Γιουνάιτεντ, είχε ακουστεί ξανά στις αρχές του μήνα, με δημοσιεύματα να εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό. To Voetbalzone τονίζει πως ο 33χρονος Ιάπωνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο της Ναϊμέγκεν, η οποία του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

ΣΤο ρεπορτάζ αναφέρει ότι για τον ποδοσφαιριστή δείχνουν ξεκάθαρο ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός και ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ το όνομά του από όταν έμεινε ελεύθερος. Ο Στραματσόνι φέρεται να ψάχνει έναν τερματοφύλακα που θα πιέζει τον Στιλ, ωστόσο ο Καβασίμα είναι αρκετά «αλμυρός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα