Υπογράφει αύριο ο Τομάς

Υπογράφει αύριο ο Τομάς

Νίκος Τσιώκος
Υπογράφει αύριο ο Τομάς

bet365

Το Σάββατο (16/7) αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του Αντόνιο Τομάς Γκονζάλες, ο οποίος θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Δεν προχωράνε οι περιπτώσεις των Μίλιεβιτς, Λινάρδου, πάει για πλάγιο και επιθετικό.

Την ενίσχυση του ρόστερ της φαίνεται πως θα συνεχίσει η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με τον Αντόνιο Τομάς Γκονζάλεζ και ο Ισπανός αμυντικός χαφ αναμένεται να υπογράψει το Σάββατο (16/7) συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Αυτό θα έχει διάρκεια ενός έτους για να ακολουθήσει η ανακοίνωσή του και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα μετά το αυριανό εντός έδρας φιλικό με την Ξάνθη.

Δεν προχωράει των Μίλιεβιτς, Λινάρδου
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας συζητούσαν και με δύο άλλους αμυντικούς χαφ, τους Κρίστιαν Μίλιεβιτς και Παναγιώτη Λινάρδο. Ωστόσο, οι περιπτώσεις τους δε θα προχωρήσουν, καθώς προορίζονταν για δεύτερες επιλογές και προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχουν οι πρώτες επιλογές. Όπως είναι λογικό, θα πρέπει πρώτα να βρεθούν οι βασικοί και μετά να προκύψουν παίκτες που θα είναι... μπακάπ!

Πάει για πλάγιο και επιθετικό Έτσι, στη Βέροια έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μ' έναν πλάγιο κι έναν επιθετικό, στους οποίους έχει γίνει πρόταση. Περαιτέρω στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά για αμφότερους, παρά μόνο ότι είναι από το εξωτερικό και πως ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρχει η απάντησή τους. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στη Βέροια αναζητούν και δεκάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα