Ξένο μυθιστόρημα με δολοφονία ποδοσφαιριστή σε ματς του Ολυμπιακού!

Ξένο μυθιστόρημα με δολοφονία ποδοσφαιριστή σε ματς του Ολυμπιακού!

Ξένο μυθιστόρημα με δολοφονία ποδοσφαιριστή σε ματς του Ολυμπιακού!

bet365

Ο Σκωτσέζος συγγραφέας Φίλιπ Κερ κυκλοφόρησε το νέο του μυθιστόρημα με το «Γ. Καραϊσκάκης» στο εξώφυλλο, όπου παίκτης της Λόντον Σίτι χάνει τη ζωή του σε ματς με τον Ολυμπιακό!

Ο 50χρονος συγγραφέας από την Σκωτία, Φίλιπ Κερ στο τελευταίο του αστυνομικό μυθιστόρημα, το οποίο τιτλοφορείται «Το χέρι του Θεού» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Κέδρος», κάνει αναφορά σε μία φανταστική αγγλική ομάδα ονόματι Λόντον Σίτι αλλά και τον Ολυμπιακό!

Μάλιστα η πλοκή του βιβλίου εκτυλίσσεται κυρίως επί ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου κατά την διάρκεια αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Λόντον Σίτι, ιδιοκτησίας Ρώσου μεγιστάνα και του Ολυμπιακού, ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο! Πρόκειται για θάνατο από φυσική αιτία ή για κάτι άλλο;

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Σκοτ Μόνσον είναι εκείνος ο οποίος στη συνέχεια εκτελεί χρέη ντετέκτιβ. Ο Μόνσον είχε αντικαταστήσει τον δολοφονημένο Ζοάο Ζάρκο στον πάγκο της ομάδας! Η ιστορία βρίθει από εκπλήξεις αλλά και... απώλειες προσώπων.

Τούτη είναι η υπόθεση του βιβλίου με την οποία καταπιάνεται ο Κερ, χρησιμοποιώντας μάλιστα στο εξώφυλλο του βιβλίου το «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η πλοκή του αστυνομικού μυθιστορήματος:

«Η Λόντον Σίτι ετοιμάζεται να αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η θερμοκρασία είναι υψηλή, η ατμόσφαιρα τεταμένη. Καθώς η Ελλάδα φλέγεται, ο προπονητής Σκοτ Μάνσον είναι αναγκασμένος να τραβήξει τα λουριά στους παίχτες της ομάδας του. Οι εντολές του σαφείς: απαγορεύεται το ποτό, το ξενύχτι και η επαφή με γυναίκες.

Η ομάδα πρέπει πάση θυσία να μείνει συγκεντρωμένη, να παίξει καλά στο ματς του Πειραιά και να γυρίσει στο Λονδίνο ανανεωμένη προκειμένου να ετοιμαστεί για τον κρίσιμο επόμενο αγώνα στην έδρα της, το Σιλβερτάουν Ντοκ.

Το πλάνο όμως του Σκοτ Μάνσον δεν θα μπορούσε να προβλέψει ένα μοιραίο γεγονός. Όταν το αστέρι της Σίτι καταρρέει στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι θεατές κι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων παθαίνουν σοκ. Άραγε ο παίχτης πέθανε από καρδιακή προσβολή;

Ή μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο και ο θάνατος θα πρέπει να αποδοθεί σε σκευωρία; Καθώς οι ελληνικές αρχές ξεκινούν έρευνα για δολοφονία, ο Σκοτ Μάνσον καλείται να λύσει το μυστήριο, να ανακαλύψει γρήγορα την αλήθεια και να επαναφέρει την ομάδα στους κανονικούς της ρυθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα