Ραϊόλα για όλα

Ο Μίνο Ραϊόλα μίλησε και στους Ιταλούς για τον Πολ Πογκμπά αλλά και για τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μάριο Μπαλοτέλι, Τζίτζι Ντοναρούμα, όπως και για την Ρόμα που... προσπάθησε να αγοράσει!

Μία μέρα μετά το τέλος του EURO, ο διαβόητος μάνατζερ έκανε δηλώσεις στους Times και εκεί είπε ότι η Γιουβέντους θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο -που έχει ισχύ ως το 2019- του Πογκμπά και ότι είναι επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, στην κεντρική εκπομπή του Sky Italia για τα μεταγραφικά, ο Ραϊόλα μίλησε τηλεφωνικά για διάφορους πελάτες του και ξεκίνησε, όπως αναμενόταν, από τον Γάλλο χαφ.

«Η Γιουβέντους δεν θέλει να πουλήσει τον Πογκμπά, αντιθέτως θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμη. Σε ό,τι αφορά τον Πολ, επίσης δεν θέλει να φύγει. Η Γιούβε είναι ένα φανταστικό κλαμπ, με μια πολύ σοβαρή διοίκηση και έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στον Πολ από την πρώτη του μέρα στο Τορίνο. Σε μια μεταγραφική περίοδο που διαρκεί ως τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη φυσικά, όπως και στη ζωή γενικά, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα αλλά επαναλαμβάνω ότι η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Πογκμπά και ο Πογκμπά δεν θέλει να φύγει».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τον Ιμπραΐμοβιτς που πήγε στη Γιουνάιτεντ, ο Ραϊόλα είπε πως «ο Ζλάταν ενδιέφερε πολλές ομάδες αλλά εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φροντίσαμε να την πραγματοποιήσουμε. Πρέπει να πω ότι η Μίλαν είναι πάντα στην καρδιά του Ζλάταν και κάποια στιγμή υπήρξε το ενδεχόμενη επιστροφής του. Πάντα, άλλωστε, οι σχέσεις με την Μίλαν είναι πολύ καλές και γι' αυτό υπήρξε η πιθανότητα να επιστρέψει».

Κλείνοντας την αναφορά του στους Ροσονέρι, ο μάνατζερ είπε για τον Ντοναρούμα ότι «υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μίλαν» και στη συνέχεια μίλησε για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος έχει επιστρέψει στη Λίβερπουλ: «Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και πιστεύω πολύ στον ποδοσφαιριστή. Αυτή η σεζόν δεν ήταν καλή για τον Μάριο αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αποδείξει την αξία του. Η Λίβερπουλ ήθελε να επιστρέψει για να δουλέψει με τον Κλοπ και θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Τέλος, ο Ραϊόλα εξέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας ότι πριν λίγα χρόνια προσπάθησε να γίνει... ιδιοκτήτης της Ρόμα!

«Το προσπάθησα στο παρελθόν, στη ζωή πρέπει να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πιστεύω ότι η εμπειρία μου θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα για την Ρόμα. Δεν προχώρησε όμως το θέμα».