Έγραψαν ιστορία οι απεσταλμένοι! (pics)

Έγραψαν ιστορία οι απεσταλμένοι! (pics)

Νίκος Αθανασίου
Έγραψαν ιστορία οι απεσταλμένοι! (pics)

bet365

Στο καθιερωμένο φιλικό δημοσιογράφων-τεχνικού επιτελείου, οι απεσταλμένοι προηγήθηκαν 2-0, ήταν πιο ανταγωνιστικοί από ποτέ αλλά λύγισαν στο φινάλε με 7-4! ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Κάθε χρόνο χανόταν η μπάλα στο σκορ και πάνω στο χορτάρι! Πέρυσι έγινε η αρχή στο Όστερμπεκ(6-1) και φέτος η ομάδα των απεσταλμένων έγραψε ιστορία στο καθιερώμενο φιλικό με το τεχνικό επιτελείο, με το τελικό 7-4 να αποτελεί... μαγική εικόνα, καθώς τα δοκάρια στέρησαν κάτι καλύτερο από τους δημοσιογράφους!

Με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε ειδική διαπράγματευση με τον Αντρέα Στραματσόνι, ώστε να ανάψει... πράσινο φως. Το σενάριο που θέλει τους ρεπόρτερ να τον δωροδοκούν με έλλειψη κριτικής από εδώ και πέρα ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας!

Στην άμυνα: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, ένα κράμα Ρενέ Χένρισκεν και Ροντρίγκο Μολέδο, ο Κώστας Μανωλιουδάκης από το sdna.gr με εμπειρία Μπαρέζι σε ρόλο παίκτη-προπονητή-τεχνικού διευθυντή και ο Ηλίας Λαλιώτης από την «Πράσινη», παίκτης εγκεφαλικός, αριστεροπόδαρος στόπερ που για να καταλάβετε για τι ποιότητα μιλάμε, έβγαλε κάθετη... μισό γκολ με το «κακό» του πόδι, το δεξί!

Στην μεσαία γραμμή ο Βασίλης ο Μοιρώτσος. Εντάξει τι να πεις για τον Βασίλη τον Μοιρώτσο από την Sportday. Παιχταράς από τους λίγους, Γουακάσο, Αμπέντ και Λουντ μαζί! Και όλα αυτά παίζοντας με πόδι που είναι για εγχείριση. Τίμιος πέρα για πέρα! Συνεχίζουμε με τον Νικόλα Βασιλαρά από το Sportfm, το «λιοντάρι» του Παλαιού Φαλήρου. Για το ύψος του (1.90) οι πλαστικές του κινήσεις θύμισαν κάτι από το... Ζλάταν(θα πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο). Την τριάδα συμπλήρωνε ο υπογράφων που νόμιζε ότι είναι ακόμη 18 χρονών και στο πρώτο δεκάλεπτο έσκασε και χρειαζόταν οξυγόνο!

Ο Κώστας Γουλής από το Goal έκανε την ντρίμπλα του αιώνα στον Στραματσόνι, δείχνοντας χαρακτηριστικά μεγάλου παίκτου, ο Νίκος Παγκάκης από το ΣΚΑΪ ανάγκασε τον Ιταλό προπονητή να φωνάζει «Madona mia» για το τάκλιν αλά Πέπε που έστειλε... εκτός τον Σάσο ενώ ο Λάμπρος Αβράμης από την ΠΑΕ έτρεχε για δύο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Οι δημοσιογράφοι προηγήθηκαν 2-0. Ο υπογράφων μπούκαρε από δεξιά σαν σε... ριπλέι, γύρισε την μπάλα και ο Δημήτρης Μπίρνταχας ο φωτογράφος από το Intime σκόραρε ξανά σε φιλικό με το τεχνικό επιτελείο. Μια παράδοση που ξεπερνά ακόμη και την ιστορία του Αντώνη Αντωνιάδη σχετικά με τα «9άρια» στο ματς με την Έβερτον.

Το δεύτερο γκολ ήρθε από ασίστ του Γουλή στον Βασιλαρά που με τα παπούτσια του Μπεργκ τελείωσε την φάση, όπως θα το έκανε ο Σουηδός. Πλασέ στην γωνία και... παγώνει το Τέχελεν!

Κάπου εκεί το τεχνικό επιτελείο το... γύρισε και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο διαμόρφωσαν το τελικό για το ημίχρονο 4-2.

Μετά από ανάσες και δύο μπύρες ο καθένας, οι δημοσιογράφοι τα έδωσαν όλα και στο τέλος έχασαν με το τιμητικό 7-4. Τα υπόλοιπα δύο γκολ σημείωσε ο υπογράφων, το ένα μετά από τρομερό συνδυασμό με τον Βασίλη Μοιρώτσο(θα το δείτε αργότερα στο σάιτ της ΠΑΕ μαζί με τα στιγμιότυπα του ματς) και πλασέ και το άλλο ξανά με πλασέ απέναντι στον καλύτερο τερματοφύλακα αυτών των φιλικών, τον Ηλία Λυμπερόπουλο, τον οδηγό του «πράσινου» πούλμαν.

Φυσικά εκτός από το αποτέλεσμα και προφανώς το πιο σημαντικό για όλους τους απεσταλμένους ήταν η μοναδική ευκαιρία, η ΕΥΛΟΓΙΑ να παίξεις μπαλίτσα απέναντι στον έναν και μοναδικό, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Και του χρόνου, να είμαστε καλά...

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ: Λυμπερόπουλος, Ντανέζι, Στραματσόνι, Σάσο, Κόκκορης, Μούτσι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γιαννακόπουλος, Τσεκούρας.

ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ: Γκαλίνοβιτς, Γαρρής, Μανωλιουδάκης, Παγκάκης, Αθανασίου, Λαλιώτης, Γουλής, Αβράμης, Τζουάννης, Βασιλαράς, Μοιρώτσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα