Ανατροπή τα ξημερώματα με Ντιμιτρόφσκι!

Νίκος Μαρούδας
Ανατροπή τα ξημερώματα με Ντιμιτρόφσκι!

bet365

Happy end θα έχει τελικά η υπόθεση του Σκοπιανού αμυντικού για την Κέρκυρα, με ποδοσφαιριστή και διοίκηση να τα βρίσκουν τα ξημερώματα της Δευτέρας και να απομένουν μόνο τα τυπικά.

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της επιστροφής του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι στην Κέρκυρα. Το βράδυ της Κυριακής, υπήρχε διαφορά ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα, όμως μετά από την συνάντηση που έγινε μεταξύ διοίκησης, ποδοσφαιριστή και Γρηγορίου, τα ξημερώματα της Δευτέρας αυτή καλύφθηκε...

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να επιστρέψει ο Σκοπιανός στην Κέρκυρα. Μάλιστα, το πρωί, αλλά και το απόγευμα της Δευτέρας, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και την Τρίτη αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «Φαίακες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα