Όλα ανοιχτά για Βέργο και Καραμάνο

Όλα ανοιχτά για Βέργο και Καραμάνο

Όλα ανοιχτά για Βέργο και Καραμάνο

bet365

Ώρα αποφάσεων για Βέργο και Καραμάνο, που καλούνται να βρουν τους επόμενους ποδοσφαιρικούς τους προορισμούς. Προτάσεις από Ισπανία ο πρώτος, ψάχνεται για εξωτερικό ο δεύτερος.

Ο Βέργος μετά από μία σεζόν στην Έλτσε είναι ακόμα σε διαδικασία σκέψης για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά. Ο νεαρός επιθετικός είναι ένας παίκτης τον οποίο ξέρει καλά ο Βίκτορ και έχει σε εκτίμηση αλλά στην παρούσα φάση δεν φαίνεται τόσο εύκολο να βρει χώρο στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Ο Νίκος Βέργος έχει κρούσεις από ομάδες στην Ισπανία και κυρίως τη Β' κατηγορία αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει. Σχετικά με τον μεσοεπιθετικό Τάσο Καραμάνο η επιδίωξή του είναι να βρει ένα συμβόλαιο σε σύλλογο του εξωτερικού. Προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά και για τους δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα