Στην ΕΠΟ η πρόταση για τον Κανονισμό Δεοντολογίας

Gazzetta team
Στην ΕΠΟ η πρόταση για τον Κανονισμό Δεοντολογίας

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έλαβε την πρόταση της FIFA για τον Κανονισμό Δεοντολογίας και εξέφρασε την επιθυμία για τη συνέχεια των διαβουλεύσεων με τις συνομοσπονδίες και το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των διμερών επαφών της κοινής επιτροπής FIFA- UEFA με την ΕΠΟ με αντικείμενο την υλοποίηση της ατζέντας, που τέθηκε με την από 19/4/2016 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, εστάλη σήμερα στην ΕΠΟ, πρόταση για το τελικό σχέδιο του Κανονισμού Δεοντολογίας.

Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η απαραίτητη συνέχιση των επαφών, πρέπει να συμπεριλάβει το σύνολο των θεμάτων που έχει καθορίσει η FIFA με την ως άνω απόφασή της, με την οποία υπενθυμίζεται ότι ανεστάλη η εκτέλεση της ποινής της αφαίρεσης της ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ ως μέλους της, που είχε επιβληθεί εξαιτίας των ακραίων παρεμβάσεων του Υφυπουργού Αθλητισμού στην ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας.

Η ΕΠΟ δηλώνει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να διαβουλεύεται με τη FIFA, την UEFA και το Υφυπουργείο Αθλητισμού για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το σύνολο των θεμάτων που η FIFA θεωρεί σημαντικά στην ως άνω απόφασή της. Πριν την ολοκλήρωση των σχετικών συζητήσεων ουδεμία άλλη εξέλιξη προβλέπεται».

 

Τελευταία Νέα