Σε πρώτο πλάνο αριστερός μπακ και κίπερ

Σε πρώτο πλάνο αριστερός μπακ και κίπερ

Δημήτρης Τομαράς
Σε πρώτο πλάνο αριστερός μπακ και κίπερ

bet365

Οι Γιάννης Βρέντζος και Χουάνχο Λορένθο αναχώρησαν από την Αυστρία μετά την σύσκεψη με Βίκτορ και η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται. Τα ονόματα που απασχολούν.

Ο Ολυμπιακός έχει σε πρώτο πλάνο την ενίσχυσή στην θέση του αριστερού μπακ και σε εκείνη του τερματοφύλακα. Ο Μαζουάκου παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης αλλά θα πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη πρόταση για να φύγει και μία λύση που συνεχίζει να εξετάζεται και να απασχολεί πολύ έντονα είναι του Ντε Λα Μπέγια. Μία περίπτωση που μπορεί να προχωρήσει για τα καλά ή ακόμα και να κλείσει.

Ως προς τους τερματοφύλακες τόσο ο Σεβτσένκο της Σαχτάρ όσο και ο Γκουαΐτα της Χετάφε είναι δύο ονόματα που... παίζουν για τους Πειραιώτες. Από τον Ολυμπιακό υπήρξε ξανά διάψευση για τον Ρος ενώ δεν προκύπτει πως θα κλείσει παίκτης μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οπότε οι πλέον ουσιαστικές εξελίξεις πάνε από Δευτέρα και μετά.

Οι Βρέντζος και Λορένθο πάντως δεν έμειναν Αυστρία και έτσι τα ταξίδια και οι επαφές τους για παίκτες συνεχίζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα