Η Τούμπα χειροκρότησε τον νέο ΠΑΟΚ (vid & pics)

Η Τούμπα χειροκρότησε τον νέο ΠΑΟΚ (vid & pics)

Η Τούμπα χειροκρότησε τον νέο ΠΑΟΚ (vid & pics)

bet365

Δεν ήταν σαν κάποιες άλλες «πρώτες», από άποψη προσέλευσης, αλλά όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής είδαν τον νέο ΠΑΟΚ και έδειξαν να το ευχαριστιούνται….

Η Τούμπα άνοιξε τις πόρτες της για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τζάλμα Κάμπος, Εβγκέν Σάκοφ, Λέο Μάτος, να χειροκροτήσουν τον Βλάνταν Ίβιτς και να πανηγυρίσουν τα πρώτα γκολ στο οικογενειακό «διπλό» με το οποίο ολοκληρώθηκε η ανοικτή προπόνηση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς βγήκε πρώτος από τα αποδυτήρια, ακολούθησαν τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα και οι περίπου 3.000 ΠΑΟΚτσήδες υποδέχθηκαν με ένα ζεστό χειροκρότημα τους 30 (δεν τους λες και λίγους…) ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και γνώριμα πρόσωπα που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, όπως ο Φακούντο Περέιρα και ο Ευθύμης Κουλούρης.

Μάλιστα, οι δύο επιθετικοί ήταν αυτοί που σκόραραν στο μίνι οικογενειακό δίτερμα, με το οποίο ολοκληρώθηκε το προσαρμοσμένο στα δεδομένα της… περίστασης πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Ερικ Σάμπο, λόγω ίωσης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σήμερα ενημερώθηκαν οι Πόζογλου και Κ. Σαββίδης ότι θα μείνουν ελεύθεροι, ενώ ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των 30 ποδοσφαιριστών, χωρίς να υπολογίζονται οι 5 διεθνείς (Τζαβέλλας, Τζιώλης, Ροντρίγκες, Μακ, Κάτσε), δείχνει ότι θα υπάρξουν σύντομα και άλλες αποχωρήσεις.

Το Σάββατο (25.06) το πρόγραμμα έχει και πάλι διπλή προπόνηση. Στις 09.00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 19.00 στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα