Πανόπουλος: «Θα αξιολογηθεί η κίνηση του Παναθηναϊκού»

Φώτης Καρακούσης
Πανόπουλος: «Θα αξιολογηθεί η κίνηση του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Χρήστος Πανόπουλος τονίζει στο gazzetta.gr πως η κίνηση του Παναθηναϊκού θα αξιολογηθεί, δεν σχολιάζει το όχι στην πρόταση των «πρασίνων» για συνάντηση και επισημαίνει πως όλες οι ΠΑΕ είχαν συνυπογράψει το κείμενο των 12 για την διαιτησία.

Και εκεί που θέλαμε λίγες μέρες για την σημαντική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, το θέμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι το όχι των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και της κίνησης των 12 στον Παναθηναϊκό για συνάντηση με τον Γκιρτζίκη προκειμένου να συζητηθεί το φλέγον ζήτημα της διαιτησίας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρωτοστάτη της κίνησης των λεγόμενων... μικρών, τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει το όχι στους «πράσινους». Μιλώντας όμως για τις τελευταίες κινήσεις από πλευράς Παναθηναϊκού και την συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη επισήμανε: «Θεωρώ πως κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να εκφράζει τις απόψεις της, αλλά και να τις αλλάζει.

Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια κίνηση η οποία θα αξιολογηθεί. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο, καθώς σέβομαι την κάθε ομάδα. Αυτό που θέλω να πω όμως, είναι πως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν συνυπογράψει το κείμενο των 12 για την διαιτησία. Ντόμπρα και σταράτα και με αποδεικτικά στοιχεία, που ωστόσο δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα