Παίρνει πορτογαλικό διαβατήριο ο Σαλίνο

Παίρνει πορτογαλικό διαβατήριο ο Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Παίρνει πορτογαλικό διαβατήριο ο Σαλίνο

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο κινητοποιείται ωστε να γίνει κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου για να πείσει τον Ολυμπιακό να δώσει το ΟΚ για νέο συμβόλαιο. Τι λέει στο Gazzetta.gr ο ατζέντης του.

Το ρεπορτάζ από την πλευρά του παίκτη αλλά και με βάση πληροφορίες από Βραζιλία και Πορτογαλία αναφέρει πως ο έμπειρος μπακ κινητοποιήθηκε ώστε να γίνει κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και να μην λογίζεται έτσι ως ξένος. Δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει σε μία ημέρα αλλά μπορεί να υλοποιηθεί στο προσεχές διάστημα. Ήταν και κάτι που ήθελε ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν ρίξει στο τραπέζι πρόταση με μονοετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν και 40% κάτω σε σχέση με τα όσα έπαιρνε ο παίκτης. Ο Λεάντρο Σαλίνο είναι - όπως γράψαμε χθες - θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά όχι να είναι τέτοιας κλίμακας η μείωση.

Ο ατζέντης του παίκτη, Φελίπε Φορτούνα, μας μετέφερε πως «μας έχει γίνει όντως μία νέα πρόταση για καινούριο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Δεν την έχουμε αποδεχθεί ακόμα. Είμαστε σε ανοιχτές διαπραγματεύσεις. Έχουμε κάνει μία αντιπρόταση για το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε ακόμα απάντηση. Θα περιμένουμε».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Σαλίνο έχει κρούσεις και από Τουρκία και από άλλες ελληνικές ομάδες. Ο ίδιος όμως προτιμάει τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα