«Συμφωνία με Παναθηναϊκό για Ιμπάρμπο»

«Συμφωνία με Παναθηναϊκό για Ιμπάρμπο»

Νίκος Αθανασίου
«Συμφωνία με Παναθηναϊκό για Ιμπάρμπο»

bet365

Η διοίκηση της Κάλιαρι ενημέρωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από την Παρασκευή μια ανάσα από τον δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο και το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση της Κάλιαρι ενημέρωσε πως συμφώνησε με το «τριφύλλι» για την παραχώρηση του Κολομβιανού στράικερ, ο οποίος εκτός απροόπτου θα βρίσκεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Σε επικοινωνία του gazzetta.gr με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μάσιμο Τζιουλίνι, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Έχουμε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό του Ιμπάρμπο. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της ελληνικής ομάδας και του παίκτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα