Η (νέα) μεγάλη ευκαιρία του Ολαϊτάν!

Η (νέα) μεγάλη ευκαιρία του Ολαϊτάν!

Δημήτρης Τομαράς
Η (νέα) μεγάλη ευκαιρία του Ολαϊτάν!

bet365

Μετά από μία σεζόν δανεισμών και ποδοσφαιρικών... περιπλανήσεων σε Ολλανδία και Βέλγιο ο Μάικλ Ολαϊτάν δοκιμάζει ξανά τις δυνάμεις του στον Ολυμπιακό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΑΝΓΚΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στα 23 του χρόνια ο Ολαϊτάν - μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας του που ακολούθησε από εκείνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και την κατάρρευσή του - συνεχίζει να προσπαθεί να επανέλθει στα παλιά πολύ καλά του επίπεδα. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έπειτα από 25 ματς την περασμένη περίοδο σε Ολλανδία και Βέλγιο γυρίζει στον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στο α' στάδιο της προετοιμασίας, να κριθεί από τον Μάρκο Σίλβα και να αποδείξει το τι αξίζει. Είναι μία ακόμα ευκαιρία για αυτόν να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό (ξανά).

Είναι κάτι το οποίο παλεύει σκληρά εδώ και δύο χρόνια, δίχως τα ανάλογα αποτελέσματα. Ας μην ξεχνάμε πως αρχικά υπήρχαν φόβοι πως δεν θα μπορούσε να παίξει ξανά μπάλα. Ο ίδιος διέψευσε τους πάντες με την αγωνιστικότητά του, την πυγμή του και το πάθος του. Και αγωνίστηκε και πάλι.

Ο Ολυμπιακός βέβαια θέλει τον παλιό πολύ καλό Ολαϊτάν. Εκείνον του... Μίτσελ. Το ίδιο θέλει και εκείνος. Εκείνη την χρονιά του 2013 - 2014 που έκανε... παπάδες: 24 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους πρωταθλητές με 11 γκολ και 6 ασίστ. Με 1 ασίστ στο 2-0 με την Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και με τον Μίτσελ να τον χρησιμοποιεί ως δεξί και αριστερό εξτρέμ αλλά και σαν καθαρό κυνηγό. Αυτήν την σεζόν θέλει να φέρει πίσω ο Μάικλ Ολαϊτάν. Στο χέρι του και στα... πόδια του είναι να τα καταφέρει. Ταλέντο, ικανότητες και προοπτική πάντως έχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα