Πόι: «Δε θα συνεχίσω στον Άρη»

Πόι: «Δε θα συνεχίσω στον Άρη»

Gazzetta team
Πόι: «Δε θα συνεχίσω στον Άρη»

bet365

Ο Μάουρο Πόι επιβεβαίωσε ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη και στην Αργεντινή τον θέλουν να επιστρέφει στη Γοδόι Κρουζ, απ' όπου ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2007.

Την αποχώρησή του από τον Άρη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Μάουρο Πόι. Ο Αργεντινός δε θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους», όμως δεν αποκάλυψε το μέλλον του, αν και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του τον θέλουν να επιστρέφει στη Γοδόι Κρουζ. «Παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έφυγα από τη Γοδόι Κρουζ είναι πολύ τιμητικό που με θυμούνται.

Ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω και να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Στην Ελλάδα δεν θα συνεχίσω στην ίδια ομάδα. Είμαι εννέα χρόνια εκεί και η εμπειρία είναι πολύ καλή, έχω προσαρμοστεί. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου», είπε ο 34χρονος μεσοεπιθετικός. Πάντως, ο παίκτης βρίσκεται στην πατρίδα και έλαβε μέρος σε παιχνίδι των παλαιμάχων της Γοδόι, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τα δημοσιεύματα περί επαναπατρισμού.

Ο Πόι έφυγε από την Αργεντινή το καλοκαίρι του 2007, όταν πήρε μεταγραφή για την Ξάνθη και, εκτός από τους ακρίτες και τους Θεσσαλονικείς, έχει αγωνιστεί και σε Λεβαδειακό, Παναιτωλικό στην εν Ελλάδι καριέρα του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα