Μοράτα: «Θέλω Γιούβε αλλά...»

Gazzetta team
Την επιθυμία του να παραμείνει στη Γιουβέντους εξέφρασε ο Αλβαρο Μοράτα, συμπληρώνοντας όμως ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο 3-0 της Ισπανίας επί της Τουρκίας, ο 23χρονος φορ ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για το μέλλον του και δήλωσε άγνοια ως προς το τι θα γίνει τελικά. Γιατί ως προς το τι θέλει ξέρει πολύ καλά, περιμένοντας να δει τι θα προκύψει μετά το ραντεβού -που κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει- ανάμεσα στη Ρεάλ και τους Μπιανκονέρι.

«Στους τιφόζι της Γιουβέντους δεν μπορώ να πω, δυστυχώς, πολλά γιατί δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου. Με στενοχωρεί αυτό αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Γιούβε νιώθω σαν στο σπίτι μου και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς γιατί συνεχίζουν να μου στέλνουν ωραία μηνύματα. Εχω πολλούς φίλους στο Τορίνο και είναι ξεκάθαρο ότι θα στενοχωρηθώ αν πρέπει να φύγω. Η Γιούβε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο στην Ιταλία. Είμαι ευτυχισμένος ως Μπιανκονέρο και στενοχωριέμαι επειδή δεν μπορώ να πω περισσότερα για το μέλλον μου, δεν εξαρτάται και πολύ από μένα. Αν με ρωτήσουν, φυσικά, θα πω την αλήθεια: Στη Γιούβε αισθάνομαι σαν Θεός, όλοι ενδιαφέρονται για μένα, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».