Για αυτό θέλει γρήγορα τον επιθετικό!

Τάσος Νικολογιάννης
Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί είναι προτεραιότητα για τον Στραματσόνι η απόκτηση επιθετικού και τονίζει ότι εκεί θα πάει το μεγαλύτερο μπάτζετ της ομάδας.

O επιθετικός, που θα σκοράρει είναι η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού σε αυτή την μεταγραφική περίοδο και μοιάζει λογικό. Με τον Μπέργκ να είναι στο Euro, τον Μαμούτε να έχει αποχωρήσει, τον Πέτριτς επίσης και τον Κλωναρίδη να θέλει να φύγει και να μην υπολογίζεται για βασική λύση έχει μείνει μόνο ένας σίγουρος επιθετικός, για να πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Μπέργκ ακόμα και στην περίπτωση, που αποκλειστεί η Σουηδία μέχρι τις 22 Ιουνίου θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, στη συνέχεια θα πάρει άδεια, άρα θα χάσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οπότε θα πάει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία για να κάνει προετοιμασία μόνο με τον Λέτο ενεργό από αυτούς, που υπολογίζει για βασικούς ο Στραματσόνι.

Για αυτό τον λόγο θέλει ο Ιταλός έναν ακόμα επιθετικό να έρθει άμεσα και να κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Και στη συνέχεια βέβαια, όταν θα είναι έτοιμος και ο Μπέργκ και αρχίσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια να έχει τρεις πολύ καλές λύσεις στην επίθεση, οπότε να κάνει και ένα rotation χωρίς να έχει συνέπειες η ομάδα. Ετσι εξηγείται η επιμονή του Στραματσόνι, για να κλείσει άμεσα η απόκτηση επιθετικού, που θα είναι και η πιο ακριβή μεταγραφή, που θα κάνει η ομάδα τη φετινή περίοδο. Σίγουρα θα διατεθεί ένα σημαντικό ποσό και για την μεσαία γραμμή , αλλά το μεγαλύτερο ποσό του μπάτζετ θα πάει στον επιθετικό. Και οι εξελίξεις στο θέμα επιθετικού θα είναι σύντομες και πιθανότατα θα υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.