Βαρέλα «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Βαρέλα «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Βαρέλα «Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Οι Ρουμάνοι τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ και ο Φερνάντο Βαρέλα εξέφρασε στο Gazzetta.gr την επιθυμία του να παίξει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Ο Βαρέλα, συμπαίκτης του Γκάρι Ροντρίγκες στην Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, είναι ένας από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Μίχελ έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την Στεάουα», ανάφερε το δημοσίευμα των Ρουμάνων και ο παίκτης της Στεάουα μιλώντας στο Gazzetta.gr δεν διέψευσε τις επαφές των δυο ομάδων. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα ασπρόμαυρα! «Ναι θα με ενδιέφερε να παίξω σε μία ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Είμαι θετικός σε αυτή την προοπτική, επειδή είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος. Προσωπικά όμως δεν ξέρω ακόμα για συμφωνία. Δεν γνωρίζω αν τα έχουν βρει οι ομάδες. Έχω ακούσει και ενημερώθηκα για τις πληροφορίες, αλλά δεν ξέρω για οριστικό deal. Θα με ενδιέφερε όμως μία τέτοια προοπτική. Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές και περιμένω να μάθω για το μέλλον μου», μας μετέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα