«Έχουμε πρόταση από Ολυμπιακό για Ντε Λα Μπέγια»

«Έχουμε πρόταση από Ολυμπιακό για Ντε Λα Μπέγια»

Δημήτρης Τομαράς
«Έχουμε πρόταση από Ολυμπιακό για Ντε Λα Μπέγια»

bet365

Ο ατζέντης του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την... πόρτα του παίκτη δύο φορές φέτος αλλά δεν υπάρχει απόφαση ακόμα.

«Έχουμε πρόταση από Ολυμπιακό για Ντε Λα Μπέγια. Είναι η 2η φορά που μας έχει... ενοχλήσει φέτος. Και πέρυσι μας είχε γίνει κρούση, αλλά δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση», ήταν η επισήμανση του εκπροσώπου του παίκτη. Ο 30χρονος Ισπανός αριστερός μπακ Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Σοσιεδάδ έως το 2018. Είχε φέτος 16 συμμετοχές και 2 ασίστ. Η διαφορά που εντοπίζεται σε σχέση με πέρυσι είναι πως ο ατζέντης του έμπειρου ακραίου αμυντικού δίνει πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση. Ο παίκτης έχει ξεκάθαρες ιδέες και προτάσεις στο μυαλό του σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του αλλά ακόμα δεν υπάρχει απόφαση. Θα αποφανθεί για το μέλλον του εντός των προσεχών ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα