«Ο Μιλιβόγιεβιτς δεν έχει τιμή και δεν πωλείται»!

«Ο Μιλιβόγιεβιτς δεν έχει τιμή και δεν πωλείται»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Μιλιβόγιεβιτς δεν έχει τιμή και δεν πωλείται»!

bet365

Οι εκπρόσωποι της Φενέρ σύμφωνα με τουρκικές πηγές έκαναν την πρώτη επαφή με Ολυμπιακό για Μιλιβόγιεβιτς και Ντουρμάζ. Αρνητική η απάντηση για τον Σέρβο.

«Ο Μιλιβόγιεβιτς δεν έχει τιμή και δεν πωλείται», φέρεται να ήταν η απάντηση των παραγόντων του Ολυμπιακού στην Φενέρ για τον Σέρβο άσο. Εξάλλου ο Ολυμπιακός ζητάει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς να πάρει αλλού μεταγραφή. Η Φενέρ δεν αρκείται στην πρώτη συζήτηση που έγινε.

Φαίνεται πως θα επιμείνει για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ενώ από την Τουρκία υπάρχουν και άλλες ομάδες για εκείνον. Σε σχέση με τον Τζίμι Ντουρμάζ τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο ίδιος ο Σουηδός εξτρέμ μιλώντας στο Gazzetta.gr άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Βάσει χρημάτων που αξιώνει η πειραϊκή ΠΑΕ πάντως πιο εύκολα μπορεί να πουληθεί ο Ντουρμάζ παρά ο διεθνής Σέρβος μέσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα