Αυστραλία-Ελλάδα: Part II

Gazzetta team
Το δεύτερο φιλικό της στην Αυστραλία, δίνει το μεσημέρι η Εθνική ομάδα, με τον Μίκαελ Σκίμπε να ευελπιστεί σε σημάδια βελτίωσης, ειδικά στην επίθεση...

Στο Etihad Stadium της Μελβούρνης, θα διεξαχθεί στις 13:00 το δεύτερο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Αυστραλία, μετά από αυτό του Σαββάτου που βρήκε τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 1-0.

Ο Μίκαελ Σκίμπε, στο ματς αυτό, ευελπιστεί να δει σημάδια βελτίωσης στην εικόνα των παικτών του, ειδικά στον επιθετικό τομέα που αποτελεί ανοιχτή πληγή στα τελευταία ματς, καθώς τα γκολ μπαίνουν με το... σταγονόμετρο.

Στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος λόγω του προβλήματος που αποκόμισε ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την θέση του να έχει πάρει ο Βασίλης Μπάρκας που εσπευσμένα ταξίδεψε στην Αυστραλία.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή είναι οι Μπάρκας, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου.