Μ. Γκαγκάτσης: «Κοινός στόχος των τριών η πτώση της ΕΠΟ» (audio)

Μ. Γκαγκάτσης: «Κοινός στόχος των τριών η πτώση της ΕΠΟ» (audio)

Gazzetta team
Μ. Γκαγκάτσης: «Κοινός στόχος των τριών η πτώση της ΕΠΟ» (audio)

bet365

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Νίκο Τζαντζαρά μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκαγκάτσης, αποτιμώντας τη σεζόν που έφυγε και προβλέποντας πως ήρθε η ώρα να αλλάξει η κατάσταση στο ποδόσφαιρο.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε μεταξύ άλλων:
- "Η σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με θετική έκβαση στα playoffs, αλλά δε μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στην διάρκεια της χρονιάς, οι άλλοι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν."
- "Από την ημιτελικό ξεκίνησε μια επανάσταση με τον ΠΑΟΚ μπροστάρη. Δεν είμαστε ακόμη ευχαριστημένοι ούτε από την κυβέρνηση, ούτε από τους ποδοσφαιρικούς θεσμούς"
- "Οι τρεις μεγάλες ΠΑΕ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ,έχουν έναν κοινό στόχο, που είναι μεγαλύτερος από διαφωνίες, πρόσωπα και πιθανές διαφοροποιήσεις. Έχει έρθει η στιγμή, αυτή η κατάσταση να αλλάξει."
- "Ο ΠΑΟΚ υιοθετεί πλήρως τις θέσεις των "11" ΠΑΕ και για την διαιτησία και για την αναδιανομή των τηλεοπτικών. Αν δεν προχωρήσουν αυτές οι αλλαγές, θα είναι η "κόκκινη γραμμή" για τον ΠΑΟΚ."
- "Η επιλογή Ίβιτς είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Ο Βλάνταν είναι ένα παιδί της ομάδας, που στα playoffs έδειξε πως αξίζει να στηριχθεί και του εύχομαι κάθε επιτυχία"
- "Ο Σαββίδης έχει όραμα και πάθος για την επιτυχία. Είναι συναισθηματικός κι εμπνέει όλους μας. Είναι ηγέτης."
- "Φέτος δε θα έλεγα πως χτίζουμε ομάδα από την αρχή. Η στρατηγική συνεχίζεται, όπως και το σχέδιο και ο στόχος παραμένουν και ο πρόεδρος και τεχνικού διευθυντή με τον προπονητή την Παρασκευή, θα τα αναλύσουν."
Ακολουθεί όλη η συνέντευξη:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα