Εμμονή με τις... λόμπες στον Σίμαν ο Ρόνι! (vids)

Ο Ροναλντίνιο δοκίμασε να νικήσει ξανά με μία από τις γνωστές του... λόμπες τον Nτέιβιντ Σίμαν, ωστόσο τα χρόνια πλέον έχουν περάσει για τον Βραζιλιάνο, με την προσπάθεια του να καταλήγει απελπιστικά άουτ.

Το έκανε το 2002 και μας άφησε με το... στόμα ανοιχτό, δοκίμασε πέρυσι αλλά στάθηκε άτυχος, το 2016 όμως μας απογοήτευσε.Ο Ροναλντίνιο έδωσε το «παρών» στο ετήσιο φιλανθρωπικό παιχνίδι που γίνεται στο Old Trafford, υπό την αιγίδα της Soccer Aid και της Unicef, κλέβοντας μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις την παράσταση.

Ο 36χρονος πλέον Βραζιλιάνος συμμετείχε στο ματς για λογαριασμό της Μικτής Κόσμου, στην οποία είχε για προπονητή του τον Κλαούντιο Ρανιέρι και για συμπαίκτη του τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, γνωρίζοντας την ήττα ωστόσο με 3-2 από την επίλεκτη ομάδα των Άγγλων.

Ο Ρόνι πάντως είχε πολλά κέφια, προσφέροντας στο κοινό πλούσιο θέαμα με τις εμπνεύσεις του. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος βλέποντας απέναντι του τον Ντέιβιντ Σίμαν, προσπάθησε να επαναλάβει το απίθανο χτύπημα φάουλ, με το οποίο είχε κρεμάσει τον Άγγλο τερματοφύλακα στο Μουντιάλ του 2002.

Kάτι ανάλογο είχε επιχειρήσει και στην περσινή αντίστοιχη συνάντηση, όμως το δοκάρι είχε σώσει τον Σίμαν, με την φετινή του προσπάθεια ωστόσο να καταλήγει απογοητευτικά άουτ.