«Λάμψη» Μπερμπάτοφ στο Old Trafford! (pics & vids)

Gazzetta team
«Λάμψη» Μπερμπάτοφ στο Old Trafford! (pics & vids)

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ επέστρεψε στο Old Trafford για το ετήσιο φιλανθρωπικό παιχνίδι υπό την αιγίδα της Soccer Aid, με τον Βούλγαρο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα τα της Μιτκής Κόσμου του Κλαούντιο Ρανιέρι. Νικήτρια η επίλεκτη ομάδα της Αγγλίας με 3-2.

Πλήθος αστέρων όχι μόνο από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά και από το καλλιτεχνικό στερέωμα έδωσαν το «παρών» στο ετήσιο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Soccer Aid και της Unicef.

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο Old Trafford, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται στο τιμόνι της επίλεκτης ομάδας των Άγγλων και να υποδέχεται στο σπίτι του τον Πελέ, που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο του φετινού παιχνιδιού.

Στο πλευρό του Πορτογάλου βρέθηκε ο Ρόμπι Ουίλιαμς, ενώ με την ομάδα των Άγγλων συμμετείχαν και οι Ντεφόου, Σίμαν, Κάμπελ, Νέβιλ, Φάουλερ, Μέρφι και Ντάιερ.

Από την πλευρά της η Μικτή Κόσμου του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε στη διάθεσή της τους Καφού, Ντάβιντς, Καναβάρο, Σταμ, Ετό, Ροναλντίνιο, Ντίντα, αλλά και τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Μάλιστα ο φορ του ΠΑΟΚ έκλεψε την παράσταση πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1, ενώ στη συνέχεια «χτύπησε» ξανά με... χαλαρό πέναλτι και έδωσε το προβάδισμα, με τον Ντεφόου ωστόσο να οδηγεί την Αγγλία στην ανατροπή σημειώνοντας δύο γκολ, για το τελικό 3-2.

 

Τελευταία Νέα