Ανακοινώνεται την Τρίτη από τους Ιταλούς ο Βεντούρα!

Ανακοινώνεται την Τρίτη από τους Ιταλούς ο Βεντούρα!

Gazzetta team
Ανακοινώνεται την Τρίτη από τους Ιταλούς ο Βεντούρα!

bet365

Ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας στην μετά Κόντε εποχή, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται την Τρίτη (7/6).

Πατώντας πια στα 68, ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ο πρώην τεχνικός της Τορίνο αφού παντρεύτηκε την Τετάρτη (1/6) την αγαπημένη του Λουτσιάνα Λακριόλα, πλέον περιμένει και την επισημοποίηση του «γάμου» του με την Squadra Azzura.

Tόσο ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Ματσέλο Λίπι, έδωσαν το «παρών» στο γάμο του Βεντούρα και από τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα προκύπτει πως ο ίδιος βρέθηκε την Παρασκευή στη Ρώμη (3/6), προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Αυτό θα έχει όπως όλα δείχνουν διάρκεια 2 ετών, με οψιόν επέκτασης και θα αποφέρει στον 68χρονο τεχνικό το ποσό των 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο, συν κάποια μπόνους, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, αναμένεται να γίνει την Τρίτη (7/6).

 

EURO Τελευταία Νέα